Naujienos

Molėtų gimnazijos Alumni klubas

Molėtų gimnazijos Alumni klubas kviečia prisijungti Facebook grupėje: https://www.facebook.com/groups/3526733917577909 

Molėtų gimnazijos Alumni klubo misijos ir tikslų aprašas:

Misija - sukurti stiprų ir tęstinį ryšį tarp Molėtų gimnazijos absolventų, skatinant draugystę, bendradarbiavimą ir nuolatinį pasaulėžiūros plėtojimą.

Tikslai:

  • Bendruomenės sujungimas: Sukurti erdvę, kurioje absolventai galėtų gauti informaciją apie gimnazijoje vykstančius renginius, pasiūlymus bei burti tvirtą bendruomenę, kurioje būtų skatinama draugystė, ryšiai ir bendradarbiavimas.
  • Pagalba naujokams: Teikti paramą naujai Molėtų gimnazijos kartai, dalintis patirtimi ir suteikti patarimus padėsiančius jiems prisitaikyti prie gimnazijos ir tolimesnių studijų aplinkos.
  • Profesinės plėtros skatinimas: Skatinti karjeros augimą ir profesionalų plėtrą tarp Alumni, dalintis darbo pasiūlymais, informacija apie karjeros galimybes, seminarus ir įvairius renginius, kurie gali prisidėti prie profesinio tobulėjimo.
  • Alumni susitikimai: Organizuoti reguliarius ar nereguliarius susitikimus, kurie leistų Alumni susipažinti, dalintis patirtimi ir palaikyti socialinius ryšius.
  • Mokyklos parama: Suteikti paramą Molėtų gimnazijai, dalyvauti mokyklos renginiuose, suteikti finansinę ar kitą pagalbą, skatinant mokyklos augimą ir vystymąsi.
  • Kultūrinės ir edukacinės veiklos: Organizuoti ir dalintis kultūriniais ir edukaciniais renginiais, kurie skatintų dalyvius plėtoti savo sugebėjimus ir išlaikyti intelektualinį ryšį su gimnazija.