Naujienos

„Time to Move“ informaciniai renginiai Molėtų gimnazijoje

Tarptautinio Eurodesk tinklo kampanijos  „Time to Move“  tikslas -  skatinti jaunus žmones domėtis tarptautinėmis galimybėmis,  susipažinti su įvairiausiomis mobilumo galimybėmis: studijomis, darbu, praktika ar savanoryste užsienyje, papasakoti apie tai, kuo jaunas žmogus gali papildyti savo gyvenimą net ir už Lietuvos ribų.

„Time to Move“ taip pat siekia  jaunimą supažindinti su Eurodesk veikla ir teikiama informacine pagalba apie tarptautinius projektus ir kokią naudą tai gali turėti ateičiai.

Kampanijos „Time To Move“ informaciniai renginiai vyko ir Molėtų gimnazijoje. Abiturientai  supažindinti  su „Jaunimo kelionių“  ir Europos solidarumo korpuso programomis. Tai ES jaunimo rėmimo programos, kurios siekia suteikti jauniems žmonėms galimybių mokytis neformaliuoju būdu, tobulėti padedant kitiems, daryti teigiamą poveikį bendruomenėje ir skleisti solidarumą visuomenėje  kaip vertybę. III-ųjų kl. gimnazistams pristatytos Baltijos-Amerikos Laisvės fondo vasaros lyderystės akademijos bei kitų fondo finansuojamų programų galimybės.

Karjeros koordinatorė V. Mateikienė