^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Naujienos

Gimnazijos 29-osios pirmokų laidos krikštynos

Spalio 21-oji diena Molėtų gimnazijoje buvo išskirtinė: vyko pirmokų krikštynos. Visame pastate tvyrojo ypatinga atmosfera.

Ia klasės gimnazistai buvo pasipuošę reperių drabužiais ir koridoriais vaikščiojo repo ritmu. Ib mokiniai žvangino grandinėmis, buvo apsirengę odine apranga, gausiai pasipuošę  metalo dirbiniais, ir tai reiškė, kad jie buvo įsikūniję į grėsmingus metalistus. Visa Ic klasė draugiškai įsikūnijo į taikių hipių spalvingus drabužius. Jie atrodė lyg tikri ilgaplaukiai gėlių vaikai. Id buvo pavirtę į stilinguosius, juodai apsirengusius, gotus, su į akis krentančiais griežtais kirpčiukais bei kitokiomis jų stiliaus detalėmis.

Pirmokų krikštynos – tai galimybė artimiau pažinti mokyklos tradicijas, sutvirtinti mokinių tarpusavio ryšius, atliekant komandines užduotis ir, žinoma, ištveriant visus antrokų išgalvotus išbandymus. Krikštatėviai, kaip įprasta, antrokai. Jie sukūrė „kietus“ videoreportažus apie  pirmokų mokymosi pradžią šioje gimnazijoje. Išradingumui netrūko ribų. Renginio vedantieji: Nojus Slavinskas, Milda Baronaitė, Viltė Audėjūtė, Tomas Pivoras, – pakerėjo artistiškumu, sugebėjimu palaikyti gerą nuotaiką.

Visos pirmokų klasės, atstovavusios atskiroms subkultūroms, kūrybingai prisistatė.  Drąsiai galime sakyti, kad pirmokai ištvėrė visus išbandymus ir yra verti gimnazisto vardo. Kad ir kokius sunkius išbandymus teko iškentėti besikrikštijantiesiems, pirmokų krikštynos suteikė visiems daug džiaugsmo bei paliko gausybę nepamirštamų akimirkų. 90 pirmokų gimnazistų atlaikė krikštynų išbandymus ir įsiliejo į gimnazijos bendruomenę. Jie įrodė, kad yra kūrybingi, išradingi ir labai drąsus.

Adelės Grigaitės ir Žyginto Čekuolio nuotraukos

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.