^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Sveikinimai ir padėkos

Vizitas Italijoje

Antradienio rytą mokytojas, dalyvaujančias programos „Erasmus+“ bendrojo ugdymo 1 pagrindinio veiksmo projekto „Inovatyvus ugdymas su STEAM“ darbo stebėjimo vizite, pažadino pavasariški saulės spinduliai Italijos šiaurėje, prie pat Milano įsikūrusiame Busto Arsizio mieste. Gimnazijos mokytojos Vilija, Valerija ir Vita išskubėjo į Istituto Tecnico Economico Enrico Tosi. Tai miesto pakraštyje įsikūrusi ir nuo 1951 metų veikianti mokykla. Šiandien joje mokosi 2000 mokinių, kurie siekia kokybiško išsilavinimo ir savo ateitį sieja su universitetinėmis studijomis. Vizito dalyvės susipažino su šios ugdymo įstaigos edukacinėmis erdvėmis, susitikimuose aptarė Italijos švietimo sistemą, mokyklos ypatybes, o užsidėjus virtualios realybės akinius teko pabūti labai netikėtose erdvėse.
 
O šiandien, trečiadienį, mokytojos dalyvauja ugdymo procese ir tiesiogiai stebi pamokas bei ieško Lietuvos ir Italijos mokinių panašumų ir skirtumų.
 
Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis straipsnis atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.
Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.