^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Lietuvių kalbos pamoka penktadienio vakarą

Lietuvių kalbos pamoka penktadienio vakarą? Sakot, misija neįmanoma... Štai ir ne. Įmanoma! Ir įvyko! Tik kitaip ir kitoje aplinkoje. Visas būrys Molėtų gimnazijos ketvirtokų ir jų lietuvių kalbos mokytojos paskutinį rudeniškai gaivų spalio penktadienio vakarą rinkosi į Molėtų kultūros centro salėje vykusį Klaipėdos jaunimo teatro spektaklį „Graži ir ta galinga“.

Įspūdžių tikrai su kaupu. Emocijų gama trykštanti istorinių moterų - Barboros Radvilaitės, Bonos Sforcos, Žemaitės - gyvenimo interpretacija atsivėrė šių laikų  jaunam žmogui nei per lengvai, nei per sudėtingai, tiesiog  per patyrimą, kartais ironišką, kandų, kartais labai jautrų, net ir dramatišką. Juk tik laikas bėga, epocha keičia epochą, o moteriškumo galia yra nenykstanti, įveikianti ir patį laiką, nes tokia jau ta moteris – graži ir galinga.

Ačiū gimnazijos administracijai už suteiktą galimybę ugdyti kitaip, Molėtų kultūros centrui už  gražią bendrystę, patirtis, atveriančias istoriją, kultūrą per muzikos, žodžio, judesio sintezę lengvai ir grakščiai, subtiliai ir jautriai,– tiesiai į kiekvieno gyvenimo lobių skrynią.

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.