^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Naujienos

Projekto kursai Portugalijoje

Balandžio 24 – 28 dienomis Molėtų gimnazijos fizinio ugdymo mokytojai Kristina ir Ramūnas lankėmės Portugalijoje, Sesimbros regione, kur dalyvavome  Erasmus+ KA1 programos „Inovatyvus ugdymas su STEAM“ kursuose „Kūrybiškumo ir naujovių skatinimas klasėje, ateities klasės mokymo metodika“.

Šiuose kursuose drauge su  keturiasdešimt mokytojų iš Serbijos, Italijos, Ispanijos, Lenkijos, Belgijos, Vokietijos, Bulgarijos mokėmės dirbti su naujais skaitmeniniais įrankiais, dalyvavome „Aktyvaus mokymosi strategijos, tobulinančios skaitmeninius įgūdžius“ mokymuose. Susipažinome su klasės naujoviško plano kūrimu bei pristatymu, lankėmės mokyklose, pamatėme jų skirtumus: vienoje ugdymo procesas organizuojamas naujoviškai – taikant daug skaitmeninių įrankių (elektroninė biblioteka, elektroniniai vadovėliai ir kt.), o kitoje - viskas vyksta tradiciškai. Kursų metu ne tik intensyviai dirbome, bet ir keliavome po žymias Portugalijos vietas: Lisaboną bei jos apylinkes.

Mokytojas Ramūnas

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis straipsnis atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.
Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.