^Atgal į viršų

 

Molėtų gimnazija

Lietuvių English (UK)

Ugdymo planas

Menų savaitė

Balandžio 29 – gegužės 3 dienomis gimnazija minėjo Pasaulinę menų savaitę. Tradiciškai kiekviena diena turėjo savo temą ir veiklas.

Savaitę pradėjome minėdami Pasaulinę šokio dieną. Aktyvią  fiestą „užkūrė“ fizinio ugdymo mokytojai Kristina ir Ramūnas. Ne tik šokome „Flashmobą“ gimnazijos kieme po šildančia pavasario saule, bet ir žaidėme smiginį, stalo futbolą, stalo tenisą, šaškėmis...

Su gera nuotaika pradėjome ir antradienį, kurio tema – Pasaulinė džiazo diena. Su muzikos mokytoja Rūta „džiazavome“ visą dieną. Vyko muzikinės improvizacijos, gyvo garso pasirodymai.

Trečiadienį poilsiavome be pamokų, o ketvirtadienį gimnazija virto Hogvartsu... Šiurpūs veikėjai kartu su teatro mokytoja Jolanta vaikščiojo gimnazijos koridoriais, improvizavo, gąsdino, būrė ir užsiėmė magija. O savaitę užbaigėme paminėdami Pasaulinę spaudos laisvės dieną. Knygnešiai sugūžėjo į gimnaziją nešini spauda, klasės su dailės mokytojomis Ramute ir Egle kūrė „Spaudos koliažus“, juos pristatė bendruomenei ir buvo apdovanoti. Už stilių „Menų savaitės“ metu, taip pat, apdovanotos ir gimnazistės Ula, Austėja ir Kamilė.

Atidarydami parodą, uždarėme dar vieną „Menų savaitę“. Susitiksime kitais metais!

Copyright © 2024. Molėtų gimnazija  Rights Reserved.